top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıFabrika Halı Yıkama

Koltuk Yıkama


Günlük kullanımda kişilerin tercih ettikleri döşemelerin başında koltuk takımları gelmektedir. Koltuk takımlarında ise evin düzen ve dekorasyonuna göre oldukça açık renkli ürünler tercih edilmektedir.

Bu durumda sürekli koltukların kirlenmesi ve yıkanması döngüsünü hayatın vazgeçilmez bir gereksinimini oluşturmaktadır. Koltuk yıkamada kullanılan özel ilaçlar ve içerikli özel ekipmanlar ile koltuklarınıza zarar verilmeden yıkanması sağlanması esastır. Tüm işlemler elektronik aletler ile yapılmaktadır.

Firmamız bu konuda sizlere bilgi ve yılların vermiş olduğu deneyimleri ile hizmet sağlıyor. Koltuk yıkama konusunda başarılarımızı ve kalitemizi daha yakından tanımak için şu içeriklere göz atmanız faydalı olacaktır.




İşlem Sırasına Riayet Edilir.

Koltuk yıkama işleminde tüm hususlar aşamalı olarak ilerlemektedir. Bir işlem sırası belirlenir ve bu sıra ile yıkama işlemini planlamaktayız.


Son Teknoloji Makineler Kullanılmakta

Firmamız uzun yıllar boyunca sizlere hizmet veren kurumsal nitelik taşıyan nadir firmalar içerisindedir. Bunun yanında müşteri memnuniyeti ve güvenini esas alan bir vizyon ile hareket etmekte ve kalite çizgimizden ödün vermemekteyiz.

Bu uğurda da kullandığımız; alet, makine, temizlik malzemeleri ve ekipmanlarımız ile sektörde iddialı olmayı hedef kılarak hareket etmekteyiz. Koltuklarınızın yıkanması aşamasında kullanmış olduğumuz yıkama, buhar ve vakum makineleri Amerika'dan ithal edilen Rotovac makine kullanmaktayız.

Dönemin ve sektörün oldukça başarılı işlerine imza atan bu makineleri tercih ederek sizlerin bizlere olan güvenlerine sonsuz imkanlarla karşılık vermekteyiz. İleri teknolojiye sahip bu makineleri tercih etmemizin başında ise yıkama aşamasında maksimum performans sağlama, yıkama aşamasında derinlemesine temizlik ve yıkama sonrasında olası kusma ihtimallerini sıfıra indiriyoruz.

Güçlü bir vakum ve emiş gücü sayesinde daha hızlı bir kuruma sağlamaktayız. Bu vakum özelliği ile içerisinde bulunan tüm zararlı bakteriler ve kirlerden derinlemesine bir temizlik sağlamaktayız.


Koltuk Deformasyonunun Önüne Geçmekteyiz

Yıkama aşamasında oldukça önemli olan konuların başında da koltuk deformasyonu gelmektedir. Çeşitli firmaların kullanmış olduğu eski tip makineler ve kimyasal temizlik malzemeleri koltuk deformasyonuna yol açmaktadır. Firmamız ise son teknoloji ürünler ve bitkisel temizlik malzemeleri ile sizlere gereken en kaliteli ve sağlıklı hizmeti vermektedir.

Yıkama aşamasında yüksek bir buhar verilmesi koltukların daha kısa sürede deforme olmasına ve dokuma tabakasının kısa sürede eskimesine yol açmaktadır. Bu yüzden buhar bazlı makinelerin yanında su ile yıkama ile koltuklarınızda sıfır deformasyon ile yıkama işlemini yapmaktayız.

Deformasyonun önüne geçen bir diğer etken durum ise kullanılan leke çıkarıcı ve parfüm bazlı temizlik malzemelerdir. Bu tarz ürünler koltuklarınızda test edildikten sonra uygun ise tamamına uygulamasını yapmaktayız. Ayrıca kimyasal hiçbir ürün kullanmadığımızdan deri, kumaş veya her türlü dokuma koltuklarınızda gönül rahatlığıyla kullanım yapmaktayız.


Koltuk Yıkamada Hijyen

Sizlere sağladığımız tüm hizmetlerde ana hedefimiz yüzeysel temizlik değil derinlemesine bir temizlik ve sıfır hasar ile yeni gibi koltuklar teslim etme amacıdır. Kullanmış olduğumuz son teknoloji makinelerde bu amacımızı gerçekleştiren ana materyallerimiz olarak niteleyebiliriz. Sıcak su vererek koltuklarınızın sadece yüzeylerini değil altlarını da yıkama işlemleri yapmaktayız.

Altına su vererek ahşap yüzeye zarar vermeden derinlemesine bir temizlik sağlamaktayız. Kuruma sonrasında da herhangi bir deforme veya orijinal özelliklerinde farklılık görmeden kullanıma devam etmenizi garanti etmekteyiz. Koltuk yıkama önemi içerisinde en vazgeçilmez hedefimiz sıfır deformasyon ve yeni gibi teslimini sağlamak olacaktır.


Anında Kurumayı Garanti Etmekteyiz

Yüksek bir su gücü ile temizlik yapmakta olmamız genelde müşterilerimizi korkutmaktadır. Ancak yüksek bir emiş gücüne sahip makinelerimiz ise sizlerin bu korkunuzun ne kadar yersiz olduğunu kanıtlar niteliktedir. Derinlemesine bir temizlik için mutlak olan ıslaklık ve doğru yöntemin kullanılmasıdır.

Ekiplerimizin kullanmış oldukları rotovac marka ithal makinelerin 40 litre kapasitesi bulunmaktadır. 2 ve 3 kademeli emiş gücü ile yüksek vakum gücüne sahip makineleri kullanmaktayız. Bu özelliğinden dolayı en derinlerde bulunan su parçacıklarını bile kirlerle beraber yüzeye çıkarılmasını sağlamaktayız. Cihaz başlığı da koltuklarınızla tam uyum sağlayarak emiş gücünü maksimum seviyelere çıkartmaktadır.

Bu sayede koltuklarınızın kuruma süresini en kısa süreye çekmekteyiz. Kuruması için koltuklarınızın bulunduğu odayı kısa süreli havalandırmanız yeterli olacaktır. Bunun dışında direk gün ışığına bırakmanız veya ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak teknoloji ile sizlere hizmet sunmaktayız. Yüksek vakum gücü ile yıkanan koltuklar buhar oluşumuna da sebebiyet vermemekte ve buda solunum sorunlarına yol açmamaktadır.


Koltuk Yıkama Önemi

Temizlik kişilerin ve ev halkının sağlığı açısından oldukça önemli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Yıkanması mümkün olmayan veya yıkanmayan koltuklar birçok hastalığa davetiye çıkarmaktadır. Bizler ise vermiş olduğumuz yıkama hizmeti ile bu gibi olayların önüne geçmekteyiz.

Tüm bunların dışında yıkanan koltuklar sizlere daha uzun süre hizmet etmekte ve daha uzun vadeli bir kullanım sağlamaktadır. Ayrıca yıkanan koltuklar ev ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Firmamız da sizlerin tüm bu faydaları bir arada sağlamanız için koltuk yıkamanın önemini göz önünde bulunduruyoruz. Bazı kişiler koltukların silinerek de dezenfekte olduğunu ve zararlı bakterilerden uzaklaştığını savunmaktadır. Ancak bizlerin vermiş olduğu hizmet ve kullanılan yüksek teknoloji malzemeler ile yaptığımız hizmet sonunda fikirlerinizde kolayca değişiklik yapacaksınız.


Koltuklar Ne Kadar Sürede Yıkanmalıdır?

Koltuk yıkama sıklığını kullanıcılar ve kişiler belirleyebilmektedir. Koltukların kirlenmesi kullanılan ortama ve aile bireylerine göre farklılık göstermektedir. Buna paralel olarak da yıkama sürelerini belirleyen etmenler olarak değerlendirebilir.

Çocuklu veya hayvan bulunan bir evdeki kullanımda olan koltuklar daha sık yıkama gerektirirken yalnız yaşayan ve sık kullanılmayan odalarda bulunan koltuk takımları daha geç yıkanması tercih edilmektedir. Genel bir ifade ile ne kadar sürede yıkama yapılmalıdır sorusuna ise senede bir bu işlemin uygulanması sizler ve sağlığınız için yerinde bir karardır şeklinde müşterilerimize bilgi vermekteyiz.

Ayrıca sık sık yıkama işlemi yaptırarak da koltuklarınızın kullanım süresine katkı sağlayabilirsiniz. Tüm bu sıklığı etkileyen faktörlerin başında da deneyimli ve uzman ekipleri tercih etmeniz gelmektedir. Ne kadar profesyonel ve uzman bir ekip ile çalışmanızı sürdürmeniz sizlerin koltuk yıkama sürelerinizi uzatacaktır. Ancak deneyimsiz ve bilgisiz ekiplerce derinlemesine temizlenmeyen koltuklar hem hastalıklara davetiye çıkartmakta hem de koltukları yıkanma sıklığını artırmaktadır.

Bizler sizlere sunduğumuz ekipmanlar ve son teknoloji ürünler ve uzman ekip arkadaşlarımız ile bu süreyi oldukça kısa tutmanıza ekstra masraf yapmanızı önlemeye yardımcı olmaktayız. Sağlıklı ve kaliteli bir kullanım alanı için bizleri tercih edebilirsiniz.


Kullandığımız Makinenin Özellikleri

Amerika'dan ithal getirilen son teknoloji cihazları kullanmaktayız. Sektörün takibinde son çıkan ve küresel çağa en yakın araç olan Rotovac kullanmaktayız.


Kullandığımız bu makinenin bazı özelliklerine bakılacak olursa şunları dile getirebiliriz:

  • Yüksek emiş gücüne sahip ve bu sayede koltukların hızlı kullanıma geçmesine müsaade eder özelliktedir.

  • Oldukça hafif olmasından kolay şekilde hareket etmemize müsaade etmektedir.

  • Çalışma sesi oldukça düşük olmasından dolayı ev halkına rahatsızlık vermeden hareket etmekteyiz.

  • 40 Litre su kapasitesindedir.

  • Derinlemesine temizlik sağlayacak aparatlara sahip ve en uç noktalara hijyen götürmekteyiz.

Tüm bu ve daha fazla özelliklerinden dolayı sizlere daha iyi hizmet verebilmek için son teknoloji ürünleri kullanmaktayız.

147 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page